Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

V å r k ä n s l o r

mama tulips-

 

Åh vilket härligt väder vi haft se senaste dagarna. ☀ Tyvärr har jag mått så dåligt så jag har inte orkat va ute så mycket, men bara genom att få in lite solljus genom fönstret ger ju lite extra energi.

Lite vårkänslor börjar smyga sig på, och jag får lust att tömma huset och bara plocka in trä, metall, pasteller, mörka nyanser av blått och massa tulpaner.

 

Annars då? Jo, livet står på paus just nu och det känns som att jag trampat vatten i evigheter. Jag kämpar med min hälsa dagligen, och psykiskt har jag kommit en bra bit dom senaste månaderna, men just nu känns det som att jag är på väg ner i en svacka igen. Det är tungt. Jag har noll ork och humöret är på botten. Jag ska skriva mer om mitt mående i ett nytt inlägg så fort jag orkar & hinner. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats