Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Svar på era frågor, del 2

 

”Är du troende?”

Svar: Jag tror på Gud men inte på Bibeln.

 

”Hur många barn vill du ha?”

Svar: Gärna minst två, kanske fler. Tiden får utvisa. ?

 

”Vad vill du jobba med? Du är fin och stark. Kram!” 

Svar: Tusen tack snälla fina, det värmer att höra!! ❤ Det finns så mycket jag skulle vilja göra, men det som alltid har brunnit starkast inom mig är att hjälpa djur. Jag skulle vilja öppna nåt slags djursjukhus/djurhem i Österbotten (det är ju väldigt på tapeten just nu såg jag) och även nåt liknande utomlands – främst i de länder där det finns mycket hemlösa djur och där djurplågeri finns i större utsträckning. Där skulle jag även vilja driva nån slags djurpolis-kår.

 

”Det jag vill säga är att jag tycker du är skitsnygg! Du passar jättebra i kort hår! Kämpa på me utmattningsdepressionen. Hoppas du får det lättare.”

Svar: Tusen tusen tack snälla fina! ❤

 

”Har du syskon?”

Svar: Ja, hela 7 stycken.

 

”Hur e relationen till dina eventuella syskon idag?” 

Svar: Vi drar inte alltid jämnt, men överlag har vi nog allihopa en bra relation. ?

 

IMG_20170714_190655_371

 

Fortsätt ställ frågor här! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats