Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Slagen hjälte

IMG_20170920_092556_583

 

Wilton har varit otroligt trött efter inskolningen på dagis. Han har sovit långa nätter och upp till fyra timmars vilor på dagarna.

Själv har jag också varit helt helt slut. Helgen har till största delen gått åt till att vila. Lite städning & mattvätt har jag dock lyckats klämma in mellan varven, och så har det blivit ett par cykelturer, men överlag har vi haft en rekordlugn helg. Skönt så.

 

prusilskan cykla

IMG_20170922_134123_001

Slagen hjälte. 

 

Nu är det måndag igen och pappa har nattskiftsvecka. Det betyder att det blir lite uppochner-vänt för oss allihopa, men jag försöker hålla någotsånär normala rutiner åt mig & Wilton iallafall.

 

mammawiltonprusiluskan

 

Imorgon är det dags för första riktiga dagen på dagis, som nu alltså kommer bestå av både lunch, vila & mellanmål, och så både ute- & innelek. Han kommer få den stimulans han behöver och jag kommer få lite tid för mig själv. Jag kommer passa på att hämta hem lite loppisfynd som jag hittat på Facebook och uträtta lite andra ärenden i lugn & ro.

Han kommer att va på dagis tre dagar i veckan, 4,5 timmar per dag. Så vi håller oss under den lägsta timgränsen. Det känns riktigt lagom nu att börja med.

 

wilton dagisväska

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats