Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

”Ska du skriva en bok om ditt liv?”

 

Tanken har slagit mig både en och femton gånger, men det kommer nog knappast bli av. Jag skulle inte va beredd på att dyka tillbaka och återuppleva allt igen. Det är så mycket jag bär på som påverkar min vardag fortfarande, varje dag. Saker som ingen vet om och som aldrig bör komma fram i ljuset. Även saker som folk vet om men som ingen har gjort ett skit för att hjälpa mig med, så jag är inte sugen på att riva upp alla sår igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L.S

    ”Saker som ingen vet om och som aldrig bör komma fram i ljuset”… Du kan.inte lura ditt psyke; om du nånsin ska komma vidare, måste allt sättas på bordet. Åtminstone inför dig själv och din psykolog. Jag har haft utmattningsdepression två ggr och mitt välmående återvände inte heller, innan allt var behandlat. Idag jobbar jag heltid igen, men är mycket stresskänslig och får ständigt prioritera bort saker och fokusera på det som ger mig energi. Sköt om dig ??!

stats