Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Såhär skulle mitt liv se ut om jag inte var mamma

Den här rubriken fick jag av Christina, tack för den!

 

Om jag inte hade blivit gravid så skulle jag säkert ha fortsatt gå inredarutbildningen på Novia i Jakobstad. Jag skulle isåfall va på andra året nu. Jag skulle inte ha börjat blogga hos Vimedbarn och troligtvis inte heller kommit i kontakt med Forever.

Om jag inte hade blivit mamma så hade jag nog säkert levt ett vanligt tråkigt studieliv med skola största delen av dagarna, skoluppgifter om kvällarna och smått ångest om morgnarna då jag återigen ska spendera hela dan i skolbänken.

Nej tack och lov att jag blev gravid och fick bli mamma åt världens bästa Wilton! Jag har dessutom världens bästa jobb och får bestämma helt själv hur mina dagar ska se ut. Som det känns just nu så vill jag aldrig sätta mig i skolbänken igen!

 

Wilton mamma4,

(Ni kan fortfarande ge mig rubriker att skriva inlägg till, här!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  Tänk så livet kan förändras 🙂 Satt själv häromkvällen och tänkte på hur livet var då vs nu, och hur fort det gått. Från ung och trasig med våldtäktsbakgrund och ätstörningar samt noll livsgnista, till sambo och mamma åt en underbar pojke. Och snart utbildad webbredaktör. På några år. Helt galet men så fantastiskt!

  Mitt lilla krypin som 25:årig mamma till Oliver, elva månader. En gemytlig blogg om barnmode, inredning, en dos vardagspuls och saker nära hjärtat <3

  1. saragunmarie

   Jessies vardag – Ja, tänk så fort allt kan vända till det bättre. 🙂 Vilka hemska saker du varit med om! Jag kämpar fortfarande med mycket från mitt förflutna, och man kan nog säga att Wilton räddade mig. Tänk vad mycket glädje dom ger oss utan att dom själva vet om det. <3

 2. Lena

  Hej Sara! Sådär tråkig är ju vår utbildning ändå inte! Vi har jätteroligt, lär oss otroligt intressant grejer hela tiden (som t.ex. interiör- och produktfotografering, inrednings-/köksplanering, mönsterplanering, tygtryck.. ja listan kan göras lång) Jag ska själv bli mamma i april och hade gärna klonat mig så jag kunnat vara på två ställen samtidigt! 🙂

  1. saragunmarie

   Lena – Nej absolut inte, men själva studielivet är inget för mig. Jag jobbar hellre. Vad roligt att du ska få bebis, grattis! 🙂

 3. Ingrid

  Hejsan! Finns det möjlighet att du skulle kunna göra din blogg mobilanpassad, de e så svårt att läsa den då den e i vanligt format ☺

  1. saragunmarie

   Ingrid – Oj, jag måste kolla upp om det ens går :O Jag tycker nog att det går bra att läsa den via mobilen bara man zoomar in texten lite, men jag ska absolut kolla upp det 🙂

stats