Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Playdate

Tack vare mitt jobb så har jag fått lära känna massa fina människor, och det finns två kvinnor som jag kommit väldigt nära. Dom råkar också ha barn i samma ålder som Wilton, så nu & då träffas vi och låter ungarna leka av sig medan vi pratar om jobb & barn och allt däremellan. Dom har även varsitt äldre barn, så då vi träffas så är det fem energiknippen som tömmer leksakslådor, leker kurragömma och springer runt runt.

Jag är så tacksam över att jag & Wilton får ha dessa vänner i våra liv. Jag är alltid lika varm i hjärtat efter några timmars playdate & mammaprat. Som idag. 

Playdate-,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  Härligt med vänner som har barn i samma ålder! Det är något som jag saknar. Finns en här i byn som har wn dotter som är några månader yngre än F så de blir klasskompisar så småningom, men känner henne inte desto mer (mamman alltså) annat än att vi träffats på mamma-barngrupp en gång och så har vi bytt några ord ett par gånger förutom det. Men när vi kör igång med träffarna igen i september hoppas jag lära känna både henne och några andra mammor med småbarn. Blir nästan avis då jag läser om andras playdater, inte minst för att det inte är så ofta som F får träffa barn i samma ålder, vilket hon tycker är jättekul, blir alltid helivrig då hon ser andra barn. Hon har en kusin som är några månader yngre, men det är inte så ofta vi träffar dem heller. ?

  1. saragunmarie

   Milla – Wilton har inte heller så många kompisar än, men vi är glada för de han hunnit få 🙂 Senast då de börjar dagis/skola så får de ju chansen att skaffa massa vänner 🙂

   1. Milla

    Ja exakt! De flesta barn här omkring och i byn är redan lite äldre, det är bara hon jag nämnde i min tidigare kommentar som har barn i samma ålder. Plus en nyinflyttad familj som väntar tillökning vilken dag som helst så där har vi kanske en potentiell lekkamrat också längre fram, de bor lite närmare.

stats