Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Min Gala-outfit

På lördag är det dags för bloggala, och eftersom jag gärna går mot strömmen så kommer jag att klä mig i byxdress istället för långklänning. Nedan ser ni min outfit. Dresscoden är ”guld & gala”, så lite guld lägger jag till min outfit i form av smycken.

 

gala

Byxdressen finns här och skorna finns här.

Ses vi på Galan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. saragunmarie

      Sandra – Ja, visst är dom fina?! 🙂 Tyvärr kommer jag troligtvis inte hinna få hem dom innan helgen, så det blir ett par andra. Men jag får säkert användning för dom vid nåt annat tillfälle 🙂

stats