Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Mer energi

IMG_20180212_172437

 

Jag törs knappt säga det, men ända sen förra måndan (som var en sjukt pissig & tung dag) så har jag haft mer energi & känt mig allmänt mycket gladare. En hel vecka nu alltså. För en och en halv vecka sen gjorde jag ett medicinbyte, och det verkar ha precis den effekt vi önskade.

Jag kommer garanterat få ett bakslag snart eftersom jag varit så aktiv nu då jag mått bättre, men jag är beredd på det och det kommer absolut va värt det (fast det troligtvis inte känns så just i stunden då jag ligger och kallsvettas på soffan med illamående & en helt kraftlös kropp..). Jag tror att många utmattade kan känna igen sig i att man kör på alltför hårt de dagar man mår bättre och så är man ”bakis” i flera dagar sen. Man söker så desperat efter minsta lilla tecken på lite ork & energi, så man förbrukar den lilla energin på en gång så fort den visar sig.

 

Tack till alla er som ryckt tag i mig på stan på sistone och berättat att ni uppskattar min blogg och främst mina inlägg om psykisk ohälsa. Ni är så fina! ❤

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats