Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Marsvinshage av 100% återvunnet material

I början av veckan rev jag ner stängslet runt terrassen som jag byggde i höstas så att katterna skulle hållas hemma. (Dom hittade dock ett kryphål under staketet nästan direkt, och då dom väl börjat springa löst så kunde jag inte ta den friheten ifrån dom. Men dom hålls ändå på gården så det kändes okej att riva ner stängslet nu.)

Det material jag byggt stängslet av återanvände jag idag då jag byggde en hage åt marsvinen. T.o.m. största delen av spikarna återanvändes.

Det blev varken det snyggaste eller stabilaste bygget, men helt funktionsdugligt. Nu kan marsvinen va ute med oss och dessutom få äta färskt gräs. Hurraa!

 

marsvinshage,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats