Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

M o r g o n r u t i n

IMG_20170923_114428_283

 

Jag börjar varje morgon med dessa? kosttillskott. En viktig morgonrutin som jag inte vill va utan.

 

Forever Therm innehåller vitaminer, kaffe, guarana och grönt te och ger mig energi för att orka deala med vardagen som småbarnsmamma trots min utmattning. Jag tar två tabletter på morgonen och ytterligare två tabletter på eftermiddan då jag känner att tröttheten kommer ifatt mig igen. En storfavorit även bland mina kunder!

Forever Active Probiotic är mjölksyrebakterier i en pytteliten kapsel som är viktig att ta efter t.ex. en antibiotikakur för att återställa balansen i magen. Jag tar det pga min IBS för att hålla magen lugnare. En kapsel på tom mage varje morgon är det enda som krävs.

 

Dessa kosttillskott kan beställas via mig. Maila mig på [email protected] eller ta kontakt på Facebook (Sara Gun-Marie Westerlund) om ni har frågor eller vill beställa. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats