Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag har kraschat totalt

En fin läsare undrade hur jag mår. 

Just nu mår jag skit. Jag har kraschat totalt. Den här orubbliga tröttheten tar död på mig. Jag är fullständigt utmattad och vissa dagar orkar jag knappt stiga upp ur sängen. Humöret är nerkört i botten och jag har noll tålamod. Jag snäser och ropar åt allt och är säkert världens jobbigaste sambo.

Jag glömmer bort vart jag är på väg då jag kör bil, jag minns inte vilket skåp vi har glasen i, och jag är så yr & svag att jag ofta måste ta tag i nåt då jag går.

Jag sover skitdåligt och ligger mest och funderar på framtiden om nätterna.

 

depression

Bildkälla 1 / bildkälla 2.

 

Lyckligtvis kommer Roy att va ledig hela mars, så då har vi planerat in mer egentid & vila åt mig. Jag har planer på att börja gå på gym och så ska Roys datarum bli mitt rum där jag får släppa lös min kreativitet. Det rummet är ännu inte renoverat, så jag får måla & tapetsera precis som jag själv vill ha det och släpa hem vilka loppismöbler jag vill. Synd bara att det inte är 100m2 stort, haha.

 

Jag ska försöka få mer hjälp i vardagen, kräva tätare psykolog-besök och så ska jag fokusera mer på mig själv. Det blir nog bra, sakta men säkert.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Ett tips från en med utmattningsdepression: testa yoga och mindfulnes/meditation. Yoga with Adriene på Youtube är riktigt bra för de dagarna man inte orkar ta sig till gymmet 🙂

  2. Lina

    Sänder en stor kram från en annan mamma som gått igenom samma sak. Själv blev jag tvungen att släppa allt och bara ta hand om mig själv för att komma vidare. Barnen var på dagis och mannen skötte hushållet. Jag undvek stora folksamlingar och rörde mig bara i lugna kretsar. Varje dag hade jag nog mål för dagen t.ex. hämta barnen. Som motionsform kan jag rekommendera 30 min. promenad, helst i skogen. Simning är också så avslappnande. Jag körde mycket vattenlöpning i ”pensinärstempo* och sedan en lång bastusession. Jag vet att vi är olika så kanske mina tips inte passar dig. Men kravlös motion i nån form rekommenderar jag, det anses ju också vara den bästa depressionsformen.

  3. Linn

    Skönt att höra att ni har en konkret plan för att du ska börja må och orka bättre. Vill ändå poängtera att gym inte kanske lämpar sig bäst med trötthet i kroppen. Åt utmattade rekommenderas endast ligna motionsformer eftersom kroppen inte är mottaglig för fysisk ansträngning. Kram om dig! ?

stats