Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag är inte den mest aktiva mamman, men helt tillräcklig ändå

IMG_20170629_143724_314

 

Jag hittar på mycket med Wilton, men jag skulle gärna va aktivare. Dock sätter mina sjukdomar ofta käppar i hjulen för mig, men det betyder inte att jag inte är kapabel till att ta hand om fler barn.

Och nej, jag tar inte emot mycket hjälp av andra alls. Jag tar hand om Wilton till allra största delen själv, trots mina sjukdomar. Så ni som påstår annat har tydligen stalkat fel person eller blandat ihop mig med nån annan.

Jag överöser Wilton med kärlek & beröm, och det är i slutändan det allra viktigaste.

 

Han leker med kompisar nästan dagligen, får motion varje dag, äter hemlagad mat + massa sallad & frukt, sover 10-timmars nätter och 1-3 timmars dagsvila, och så är han väldigt aktiv, omtänksam, busig, trotsig och kärleksfull.

Han mår med andra ord hur bra som helst och jag vet att jag är den bästa mamman han kan ha. Det dåliga samvetet som ofta gnager kommer nog följa med hela livet oavsett hur mycket aktiviteter vi hittar på eller hur många timmar vi är ute på gården varje dag. Man kan alltid bli bättre, men med kärlek, mer kärlek och ännu mer kärlek vinner man varje gång. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats