Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Första riktiga dan på dagis

IMG_20170926_141246_182

 

Så var den här; dagen jag både fasat för och längtat efter. Wiltons första riktiga dag på dagis. Vi har pratat massor om dagis sen inskolningen var avklarad förra veckan, och han har berättat om & om igen vad han lekte med dom dagarna (”mamma brum iss” =traktor med släpvagn). ? Han blev överlycklig då jag berättade igårkväll att han ska få åka till dagis imorgon. Vart försvann min bebis liksom? Älskade stora killen.

Då jag lämnade honom på dagis idag blev han ledsen då han insåg att jag skulle gå därifrån. Det kändes inte bra att lämna honom då han grät, men jag hann knappt hem innan de meddelade att han blev glad direkt jag gått och började leka för fullt. Så himla underbar personal som meddelar att allt är okej så man slipper oroa sig. ❤ Jag hade nog inte kunnat slappna av alls om jag inte fått veta att allt gick bra. Jag njöt verkligen av tystnaden och att få släppa på ansvaret några timmar. Men oj vad jag saknade honom innan jag äntligen kunde promenera iväg för att hämta hem honom.

Jag möttes av en glad kille som hoppade upp i famnen och berättade ivrigt vad de hade gjort. ? Överlag hade det gått bra. Han hade sovit bra men inte ätit nästan alls, men det blev säkert för spännande med allt nytt. Vanligtvis äter han massor nämligen.

Nej nu ska jag förbereda dagisväskan inför morgondagen innan jag kryper ner under täcket bredvid min lilla stora unge. ❤

 

IMG_20170926_094114_259

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Det är okej att när som helst som förälder också skicka och fråga hur det går ☺️ skönt att det hade gått bra även om lämningen inte var så rolig,

stats