Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

F i n p o s t

I samarbete med Charles Söderman. 

adrian,

 

Före jul fick jag finpost från min föredetta lärare. Han har nämligen skrivit en barnbok och bad mig läsa den och skriva en recension. Tack för förtroendet Charles, du vet ju att jag alltid är ärlig. 😉

 

Boken heter Adrian och kojan vid kullen och är full med fina illustrationer. Wilton är lite för liten för att förstå den än, men åt lite större barn är den säkert helfestlig.

Den innehåller lagom mycket text för en som just lärt sig läsa (eller för en trött förälder som ska läsa godnattsaga).

 

Jag skulle gärna se lite mer detaljerade och fantasifulla bilder; sådär så att man skulle vilja stanna kvar på varje sida och se på bilderna lite extra och hitta nåt nytt att se på varje gång den blir läst. Och så saknar jag hårda pärmar. Jag vågar inte låta den ligga framme hos oss än, för då skulle den nog bli slaktad på tre röda.

Överlag tycker jag att det är en fin och bra bok, och den skulle nog va en omtyckt present åt ett barn på 5 år och uppåt.

 

Boken innehåller också sagan om Adrian och draken som Charles sjuåriga son varit med och skrivit. Den kändes mer som en saga jag kan läsa åt Wilton, men som även kan va rolig åt äldre barn.

 

Boken kan köpas via polkuped.fi och även hos Molpeboden, Malax Blomstercenter, Korsnäs Blomster, Trend-shopen, Närbok, Töjby Sparbank, Harrström Andelsbank samt hos Gros Bokhandel.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats