Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Ett läskigt ingrepp, måndagen till ära

insta mama,,

 

Idag har jag blivit skuren i bröstet. Usch vad hemskt det där lät.. Nej men jag hittade ett konstigt födelsemärke på ena bröstet för några veckor sen som hade dykt upp sådär plötsligt. Jag besökte en läkare som tyckte att det var bäst att ta bort det. Så idag fick jag ett snitt på 1,5cm i ena bröstet, som blev ihopsytt med tre stygn. Jag tyckte att det var superläskigt att ligga där och bli skuren i, men det gick nog bra överlag.

Om två veckor får jag svar på om det var nåt farligt med födelsemärket, men jag hoppas och tror att det inte är det. Jag är inte jätteorolig, men klart att det gnager.

Nå, lite spänning måste man ju få ha i vardagen, eller hur?

 

Har nån av er tagit bort nåt födelsemärke nån gång? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina

    Redan i daghemsålder togs två stycken bort från huvudet eftersom de kliade och var irriterade. I högstadiet togs ytterligare två stycken bort, ett från halsen och ett från ryggen. Inga som har tagits bort har varit farliga. Under graviditeten fick jag några som växte å började se konstiga ut så snart blir det väl aktuellt att ta bort dem med.

  2. Ida

    För något år sedan hittade jag ett bautastort födelsemärke i huvudet som plötsligt dök upp. Det skars bort och skickades på analys men var helt ofarligt, Samtidigt brände jag bort några födelsemärken på halsen samt ett under bröstet som jag irriterat mig på eftersom de stack ut så mycket.

  3. Milla

    Jag har tagit bort 2 st födelsemärken. Ena var helt OK, men det andra var nånslags elakartad hudförändring. Dessutom visade sig det att dom inte fått bort allt utan jag fick bedövas och ta bort ännu mera. Fick ett ganska fult ärr men bättre det än nåt annat

stats