Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Enkla festfrisyrer

frisyrer

 

Okej, här kommer ett väldigt otippat inlägg av mig, haha. Men jag ska va brudtärna på en väns bröllop på lördag och jag är (som vanligt) ute i sista minuten, så jag har inte hunnit få nån tid till en frissa. Så nu blir det troligtvis så att jag fixar håret själv. Jag funderar på nån av dessa ovan. Jag har ju axellångt hår och hade tänkt beställa löshår att ha som förtjockning, men det har inte pengarna räckt till nu. Så vad tror ni? Kan nån av dessa bli bra till ett bröllop? Jag vill som sagt ha nånting väldigt enkelt och ”ledigt”. Uppsättningar med varje hårstrå perfekt lockade är inget som passar mig. Jag kommer ha nån blomma i håret också, så det lyxar ju till allting lite extra.

 

PS. Om nån råkar ha ett askblondt clip on-set i äkta hår till salu så får ni gärna hojta till.   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  Du får prova dig fram och jag tror säkert någon av frisyrerna ska passa! Det behöver ju inte alls vara invecklat för att bli fint. Vi ska också på bröllop i helgen! Eftersom bröllopet är i min gamla hemstad Kokkola så passade jag på att boka tid för att fixa hår och smink hos min kusin som har egen salong i Jakobstad när vi nu ändå är där i helgen så det var ”tekniskt möjligt”, är värdelös på få till håret när det är finare sammanhang… Ska bli skönt att slippa tänka på den biten, bara sätta sig ner i stolen och låta någon annan fixa allt! Blir en enklare uppsättning med fläta tror jag. Det är mycket såna frisyrer nu sa min kusin när jag var och klippte mig förra månaden och vi funderade på olika frisyrer. Alltid kul med bröllop! ?

   1. Milla

    Var lite… hrm… intressant med en 1-åring som tjattrade och babblade för fullt under större delen av vigseln i kyrkan och inte alls ville sitta stilla… ? Hoppas de andra bröllopsgästerna, för att inte tala om brudparet, inte blev alltför störda! ?

    1. saragunmarie

     Milla – Ååh, I feel you! <3 Eftersom jag var brudtärna och Roy var bestman så stod vi ju båda två framme vid altaret under vigseln, så Wilton satt med fammo & faffa. Han gallskrek så faffa fick gå ut med honom, och de försökte komma in tillbaka flera gånger, men varje gång började han skrika så för faffas del blev det inte så roligt.. Men sådär är det med småbarn, det är omöjligt att veta i förväg hur det ska gå, och oftast brukar nog folk va rättså förstående ändå. 🙂

     1. Milla

      Förstår precis! Och när man själv står där och inte kan göra något sen heller… Försökte tänka som prästen sa inför dopet förra sommaren, att barnen får synas och höras i kyrkan. Men man vet ju inte när det är folk man inte känner så bra eller inte alls bland gästerna, kanske lättare att tolerera och ha överseende när det är någon man känner bättre, vad vet jag?

     2. saragunmarie

      Milla – Man kan inte va alla till lags, så om nån blir störd för att ett barn gnäller så ska de hållas hemma, för barn finns det överallt. 😉 Själv blev jag inte så stressad fastän Wilton skrek i kyrkan, för vi hade dealat med fammo & faffa innan att de får gå ut med honom om han börjar skrika. Så det ordnade sig ganska bra trots allt. Jag tänker inte be om ursäkt åt nån för att mitt barn blev ledsen, för det var ingen som kunde påverka det. Om nån blev sur för att han inte satt som ett ljus i kyrkan så måste dom va sura då, tyvärr. 🙂

stats