Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

C9 för tredje gången

Get fit

Alltså fattar ni hur bra det här är?! Det gör ni nog om ni provat. Nu är det tredje gången jag kör C9, och jag blir lika positivt överraskad varje gång. Första gången (i höstas) blev det en otrolig skillnad på insidan för mig. Jag fick massa energi och blev äntligen av med magkramperna som jag tampats med i 6 månader efter kejsarsnittet, samt dom gamla magproblemen jag haft i många herrans år.

Andra gången jag körde C9 blev det en superstor skillnad på utsidan. Mamma-magen blev mindre och även en del av ryggfläsket försvann.

Nu är jag inne på tredje omgången, och det är främst för att kicka igång mig själv ordentligt inför träningen med min PT som börjar 8.2. Jag ska få ett kost- och träningsschema för 6 veckor, och sen ska jag på egen hand ge mig in i F1-programmet som är en fortsättning på C9.

Nu ska den här slappa morsan bli stark & tight en gång för alla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats