Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Betalar ni fullt pris då ni shoppar?

I samarbete med caching.fi

caching

 

Än en gång har jag fått äran att skriva om Caching (fd. Lokalförmån) och deras fantastiska koncept. 

 

OBS! Längst ner i inlägget finns ett fint erbjudande! 

 


Jag: Betalar du fullt pris då du shoppar?

Kompis: Ja, det gör jag väl?..

Jag: Sluta med det på en gång!

Kompis: Men jag orkar inte gräva fram alla medlemskort och bonussedlar och reakuponger i varje butik.. Och dessutom brukar jag alltid glömma hälften hemma.

Jag: Nu behöver du bara ett kort som fungerar i massa butiker, och du får pengarna som du sparar på ditt köp tillbaka direkt i kassan.

Kompis: Wow! I alla butiker?

Jag: Nej, inte alla butiker, men alla som är medlem hos Caching.

Kompis: Cach.. vadå?

Jag: CACHING! Sådär som det låter i kassan då pengar trillar in.

Kompis: Jahaa! Men vad händer då jag visar kortet? Och hur får jag tag i ett?

Jag: Cachings syfte är att stödja den lokala marknaden och erbjuder dig därför som kund 10% rabatt hos mer än 130 lokala företag. Listan på företag som ansluter sig till Caching blir allt längre hela tiden och det vinner både vi och företagen på. Ditt kort får du enkelt tag i genom att gå in här (länk) och scrolla längst ner på sidan och fylla i dina uppgifter. Du får hem ditt kort på posten inom bara några dagar.

Kompis: Men det måste ju va svindyrt?

Jag: Nejdå! Bara 19,90€ för 12 månader! Du kan spara in din årsavgift på bara några timmar på stan, eller t.o.m. hemma framför datorn.

Kompis: Hemma framför datorn? Hur då?

Jag: De har nyss öppnat en webshop där några av företagen redan laddat upp en del produkter som du kan klicka hem helt fraktfritt och med 10% rabatt, såklart. Perfekt för dina kusiner som bor i Helsingfors då de vill handla hos Homefun som bara finns i Jakobstad.


 

caching shop

 

Jag är så sjukt imponerad över hur långt killarna bakom Caching tagit sig på bara några månader. Dom jobbar nästan dygnet runt och ser verkligen till att det ska bli win-win-win för allihopa på alla vis. Jag står bakom det här företaget till 100% och hejar på för varje steg dom tar.

Inte nog med att dom de senaste veckorna bytt namn på företaget och öppnat en webshop; Nu får ni som kund dessutom, förutom ett kort som passar perfekt i plånboken, en snygg keytag som ni kan fästa i nyckelknippan. Det räcker alltså att plocka fram nyckelknippan då ni shoppar för att få er rabatt. Supersmart!

 

caching-

 

Erbjudande som gäller enbart mina bloggläsare (alltså just DU som läser detta):

Nu kan ni få 12 månader gratis medlemskap hos Caching! Beställ ert kort senast 5.7 och skriv SARAGUNMARIE i meddelande-fältet så deltar ni i tävlingen om att få ett helt års gratis medlemskap då era första 12 månader gått ut.

Här beställer ni ert kort för bara 19,90€. Scrolla längst ner på sidan och fyll i namn och adress samt rabattkoden.

 

Lycka till i tävlingen! ❤

 

Gilla Caching på Facebook för att ta del av fler nyheter & tävlingar. 

 

Vinnaren är dragen och kontaktas personligen av Caching! Grattis Danika! ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats