Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Bättre dagar & dagar med 18 timmars sömn

 

Just nu varvas bättre dagar med dagar då jag är så slut att jag knappt orkar prata. Idag är en sämre dag. Jag sov från kl. 22 igårkväll till kl. 16 idag. Jag var uppe korta stunder emellan bara och matade alla djuren och rastade Bosse, så Wilton fick mycket pappa-tid. Dom kom också och sova med mig på eftermiddan.

Sen for jag ut med Wilton, Bosse & marsvinen och fick deala med både en trotsig unge och en trotsig hund.

 

 

Dom senaste dagarna har vi som vanligt varit ute från morgon till kväll och besökt både lekparker, båthamnar och caféer. Vi har också lekt med kompisar och varit på kalas. Jag försöker hitta på mycket skoj med Wilton så att jag inte ska behöva ha så dåligt samvete då svackorna kommer och jag inte orkar göra mer än det absolut nödvändigaste.

 

 

Just nu ligger jag på soffan hos Wiltons famo & faffa medan Roy steker plättar. Wilton är ute på studsmattan med faster & farbror. Jag är så tacksam över att vi har dom så nära. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats