Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Bästa nappflaskan

I samarbete med Homefun.

 

Twistshake1,

 

Då Wilton var pytte så provade vi massa olika flaskor av massa olika märken, men de flesta ratades direkt. Antingen tyckte inte Wilton om dom eller så kändes dom fort väldigt ofräscha och var svåra att rengöra.

Vid ett besök till Homefun då Wilton var några månader gammal visade Sabine dom nya Twistshake-flaskorna som dom fått in. Dom stod radade i färg- och storleksordning och jag fick sån beslutsångest då jag skulle välja färg. Helst hade jag köpt en av varje, men jag tror att det blev en rosa/lila den gången.

Vi testade den och konstaterade att Wilton tyckte om den och själv tyckte jag att den var så lätt att diska. Inga onödiga kanter som man inte får rengjort ordentligt och dessutom var den ju så fin att se på. ☺

Eftersom EN flaska är alltför lite (speciellt om man har en glupsk unge som gärna äter jämt) så sprang jag in till Homefun och Twistshake-hyllan igen, och den gången kom jag ut med en orange flaska. Sen fick vi en blå i en goodiebag och i sommar köpte jag en vit.

Vi har med andra ord hunnit samla på oss en hel rad färger av Twistshake-flaskan, och senast för ett par veckor sen kom jag hem med en ny. Även denna gång fick det bli en orange eftersom den första har försvunnit spårlöst.

Med flaskan får man med en burk i samma färg som är perfekt att ha t.ex. majskrokar eller bär i då man ska iväg nånstans. Wilton vet att det alltid finns nåt gott i den lilla burken och gräver alltid fram den ur skötväskan.

Dessutom följer ett galler med att ha i flaskan för att förhindra klumpar från ersättningspulver.

 

Twistshake2,

 

Det bästa, enligt mig, med Twistshake-flaskan är att den hålls fräsch länge och är lätt att rengöra. Dock så rekommenderas det ju att man byter nappdelen regelbundet, så hos Homefun kan man även köpa nappen skilt. Det är superenkelt att bara dra bort den gamla nappdelen och ersätta med en ny. Flaskan tål både diskmaskin och mikrovågsugn.

 

  • Twistshake-flaskan finns i tre olika storlekar – 180ml, 260ml och 330ml. Vi har den mellersta storleken på alla utom en. På bilderna ser ni den mellersta storleken.
  • Systemet Twistflow motverkar kolik och ger ett jämt flöde.
  • Den anatomiskt formade nappen efterliknar mammans bröst och gillas därmed av de flesta bebisar.
  • Alla delar är lätta att rengöra.
  • Flaskan finns i massa fina färger och då man samlat på sig några så kan man mixa & matcha hejvilt. ☺

 

Om du också blir sugen på att prova en Twistshake så ska du vika in till Homefun i Jakobstad. Dom har nyligen flyttat till gågatan (Kanalesplanaden) vid fontänen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats