Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Äntligen en ledig helg

Äntligen väntar ett par lediga dagar för Roy. Allt har suttit i ett de senaste veckorna, och det är varken mänskligt för hans del eller bra för min del med tanke på mina sjukdomar. Och Wilton vill ju hinna se pappa lite mellan varven också.. Så nu hoppas vi på en lugn helg med massa familjetid.

Imorgon ska vi åtminstone iväg till Vasa på Sissis välgörenhets-event, och jag hoppas att vi ses där. Gör vi det?

 

wilton friends o therm,

Bild från några dagar sen då pojkarna hade tumis-tid på stan. Och till höger ser ni hur jag startar varje morgon. Forever Fiber har räddat mitt liv känns det som. Såå skönt att slippa dom hemska magkramperna!! 

 

Vad har ni för planer i helgen? ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats