Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

5 saker du kanske inte visste om mig

IMG_20170727_201250_782

 

1. Jag har världens humörsvängningar och otroligt hett temperament.

2. Jag är hsp (=extremt känslig). Jag tar allting personligt och allt träffar mig rakt i hjärtat. Det finns inget filter. Alla känslor är dessutom extra starka och omöjliga att dölja.

3. Jag hatar orättvisa.

4. Jag är sämst på att hålla i pengar.

5. Jag har nästan hela livet haft grym fobi för spindlar. Nu kan jag hålla i dom (sålänge dom inte är för stora) och lyfter ut dom i trädgården då jag hittar en inomhus.

 

Visste du nåt av detta? Kan du berätta några saker om dig som jag inte vet?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F.P

    Det enda som inte stämmer in på mig är nr 4. Annars är vi likadana inom dessa områden 😉 och att jag inte går nära ens dom allra minsta spindlarna (förutom dom man ser endast med förstoringsglas typ, hehe) 😀 kan tillägga om mig själv att jag hatar djurplågare och önskar att alla sådana sku hamna på livslångt fängelsestraff, såna som pratar illa om andra bakom ryggen, såna som gör narr av människor som ser annorlunda ut på något sätt, rasister, såna som tror dom e bättre än andra, kategorisering av flick- och pojkkläder, -saker, -färger osv.. listan kan göras lång.

    1. saragunmarie

      F.P – haha, kul med nån likasinnad! ? Tack för att du delar med dig också. Jag tycker precis som du på allt det du nämnde. ??

stats