Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Krämig vardagslyx

IMG_5861-

 

Alla småbarnsmammor där ute vet nog hur sunkig man kan känna sig då man knappt hinner duscha ordentligt eftersom man har en liten en som alltid behöver ens uppmärksamhet, och då man än mindre hinner eller orkar ta hand om sin hy ordentligt.

Då är det inget annat än ren lyx att få hem ett paket på posten som innehåller ekologiska hudvårdsprodukter i snygga förpackningar – tre produkter som ska få en nybliven mamma (eller vem som helst egentligen) att känna sig hur fräsch som helst.

 

IMG_5886-

 

Jag är en av de som avskyr att stå och tvätta ansiktet i handfatet varje morgon & kväll, så jag tar alltid med mig min rengöringskräm i duschen. Det är sååå mycket smidigare att rengöra ansiktet i samband med att man duschar. Man slipper extra kladd, för att inte tala om det där vattnet som alltid rinner ner i tröjärmarna då man står vid handfatet och skvätter. Ni känner nog igen det där.

I alla fall. Jag tycker att den här rengöringskrämen känns len mot huden och doftar dessutom riktigt fräscht av kokos. Inte för starkt, utan helt lagom. Efteråt känns huden mjuk, och jag känner mig verkligen ren.

Ni hittar rengörningskrämen här

 

IMG_5901-

 

Efter att man rengjort ansiktet så är det ju viktigt att återfukta. Speciellt om man, som jag, är väldigt torr i vissa delar av ansiktet. Om jag nån gång glömmer fuktkrämen så kliar jag sönder ansiktet under dagen, så en bra fuktkräm är guld för mig.

Den här fuktkrämen innehåller bl.a. nyponros & havtorn och går in i huden på en gång och lämnar huden fräsch och ”lätt”. Den får dock ett litet minus av mig pga sin starka rosdoft – jag är nämligen lite känslig för starka dofter. För övrigt gillar jag den starkt!

Ni hittar fuktkrämen här

 

IMG_5870-

 

Och helt ärligt nu – Finns det nåt skönare än att få skrubba bort en massa döda hudceller från kroppen med hjälp av en ordentlig peeling? Då man riktigt känner hur huden blir slät & man känner sig som en helt ny människa efteråt? Jag tror inte det. Speciellt då man varit väldigt gravid och inte riktigt orkat med nåt extra jox.

Den här peelingen lyckas verkligen med det som en peeling ska – nämligen ta bort döda hudceller och lyfta fram den nya hyn. Den doftar ganska starkt av kokos, men den doften försvinner ganska fort sen, vilket jag tycker är positivt. Det får gärna dofta massor i duschen, men sen vill jag inte gärna gå runt och dofta kokos resten av dan. Den här peelingen är ett måste i allas badrum.

Ni hittar peelingen här

 

Det här inlägget är i samarbete med cosmetique.fi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats