Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vi väntar smått

IMG_20170803_122015_289

 

Åh jag är så glad så glad!! Vi ska få fler att ta hand om. ❤ Tre av fyra marsvin är preggo och jag känner tydliga buffar då jag håller händerna runt magen. På Stella syns det dessutom superbra, så antingen föder hon närsomhelst eller så har hon åtta ungar i magen. ? Så nu ska här förberedas med fler burar så att mammorna får va åtskiljt med ungarna första tiden, och sen kommer vi att skilja honorna från hanarna så småningom.

Om vi råkar få hiskeligt många knyten så kommer vi att sälja bort några. Så håll ögon & öron öppna ifall ni är intresserade, för jag kommer att lägga ut all info här sen.

 

IMG_20170805_220209_073

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. saragunmarie

   Patricia – Dom är väldigt lättskötta! Man måste dock va noggrann med att dom dygnet runt har fri tillgång till hö och kallt vatten. Även c-vitamin & fibrer måste dom få i sig dagligen. Och så ska buren såklart städas regelbundet. Jag ger våra marsvin mycket famntid, och det rekommenderar jag, för de är så sociala & härliga varelser. ?
   Våra katter är inte farliga för marsvinen, dom leker gärna tillsammans, men man ska nog va väldigt försiktig i början för så länge de är små ser de ut som möss eller råttor, och jaktinstinkten finns ju alltid där för katter. Jag har nog hört om nån som förlorat sina marsvin då katterna har sluppit in i buren. 🙁

  1. saragunmarie

   Drea – Det är Grimm som är pappa, så tyvärr blir de inavel eftersom dom hann bli dräktiga innan vi separerade på dom. Vi gör dock inte om samma misstag.

stats