Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vårt utebarn

Utebarn

 

Wilton har alltid trivts bra ute, och dom senaste veckorna har han nästan velat va ute dygnet runt. Så vi har varit ute så mycket som möjligt och jag har även kommit igång bra med promenader.

Jag misstänker att vi kommer att bo ute i trädgården i sommar. ?

På tal om trädgård & sommar så har jag en del projekt som jag har tänkt ta itu med så fort jag hinner. Jag ska bygga ett gungbräde åt barnen på gården, och så tänkte jag fixa ihop nån slags solbädd, och så ska marsvinen få en utehage. Till dessa projekt tänkte jag använda bara återvunnet material. Även en rutschkana finns med i planerna, men jag tror faktiskt att jag väljer den lätta vägen där och köper en. Så om ni har en rutschkana i fint skick som ni inte längre behöver eller om ni vet var jag kan få tag i en så får ni gärna hojta till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  Vårt busfrö älskar också att vara ute och hade nog varit ute hela tiden om hon själv fått välja… ? Ser fram emot sommaren då man inte behöver bylta på sig en massa kläder utan bara kan gå ut! ?
  Är också på jakt efter en rutschkana så om du får många erbjudanden kan du ju hojta till! ?

  1. saragunmarie

   Milla – ja det ska bli så otroligt skönt att få plocka bort vinterkläderna för några månader. Nu ser det dock ut som att vi får vänta länge på sommarn.. ❄
   Änsålänge har jag inte fått tag i nån rutschkana, men jag hojtar till ifall jag råkar få några tips. ?

   1. Milla

    Ja nu känns nog sommaren väääldigt långt borta… ? Det är ju för bedrövligt med all denna snö i slutet av april! Precis när man började känna inspiration att greja på där ute, gladde sig åt att kunna cykla igen och kunna hänga tvätten där ute… Nä, nu får det räcka med snö, vinter, kyla och tjocka vinterkläder! Önskar att sommaren kunde vara extra länge då också, som kompensation för de allt senare vårarna…

stats