Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Vår helg

Familjen

Jag kan inte minnas när jag senast skrivit ett vanligt hederligt inlägg om vad som hänt under dagen, så nu tänkte jag faktiskt sammanfatta vår helg snabbt.

Igår, lördag, var vi bjudna på kalas till Wiltons mommo & moffa. Moffa fyllde fem-före-60 och moster Maria blir snart 16. Bordet var fyllt till bredden med godsaker och alla mina syskon var på plats.

Moffa fick en övernattning till Tropiclandia för två personer med allt inräknat i present av oss barn. Wilton fick också presenter fastän det inte var hans kalas. En pulka av mommo & moffa och lite nya kläder av moster Marianne. Bortskämda unge! 😉

 

Bakelser

Idag har jag levererat produkter åt några kunder, och så tog vi en sväng i snön med Wiltons nya pulka. Vi har också varit en stund hos mommo & moffa idag igen, och nu ska jag passa på att städa så länge Wilton sover.

Ikväll börjar Roys nattskiftes-vecka, vilket betyder att han sover i princip hela dagarna. Det är inte riktigt idealet då man har småbarn, men han tjänar så bra under sina natt-veckor, så vi vill ogärna välja bort det ändå. Allt är tvåsidigt.

 

Wilton mamma4

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats