Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

U p p o c h n e r

 

Idag vaknade jag nångång efter 8 och gick ut och satte mig i solen. Det var otroligt varmt på vår terrass då redan och jag passade på att tanka lite D-vitamin medan pojkarna ännu sov.

Sen vaknade Wilton och då fick han komma ut och leka med grannflickan som han inte sett på över en vecka. Roy vaknade så småningom också och började slipa terrassen som ska fräschas upp med mörkare bets.

Jag dammsög lägenheten innan jag sjönk ner i soffan för att kolla Dr Phil. Wilton kom in och sa att han vill ”tuta” (sova) så då gick vi och la oss medan Roy slipade klart & betsade första varvet på terrassen. Jag lyckades inte somna men Wilton sov ungefär två timmar så jag fick lite egentid iallafall innan jag började på med lunchen.

 

IMG_20170731_135347_762

 

Efter lunchen & lite bus blev Wilton trött igen (vi är alla tre helt uppochner efter resan, men särskilt Wilton är extra trött) så nu vilar han med pappa. Jag sitter och gråter åt Linkin Park och känner hur all kraft rinner ur mig. Jag ska nog joina pojkarna jag också. Det känns som att jag borde sova tre dygn nu för att komma ikapp..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats