Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Tvåårskontroll vid rådgivningen

w nästan två år

 

Idag var det dags för Wiltons tvåårskontroll vid rådgivningen.

Vi har en pigg & frisk kille som vet vad han vill och kommer ta sig fram i livet. Han pratar inte mycket men utvecklas tidigt med motoriken. Han väger 15kg och är 88,5cm lång. Han har vuxit mer än 3cm sen 1,5-års kontrollen.

 

w bada

 

Jag skrev ju nyligen ett inlägg på ord han använder dagligen (länk), och sen dess har han börjat säga ”dutti” (=duktig), ”maau” (=mjau), ”vo vo” (=hund) och ”mamma dyss” /”pappa dyss” då han vill pussas. ? Även ”faffa brum brum tut tut” används flitigt. Hans ena faffa (han har nämligen två faffor) tutade med bilen en gång då han körde hem oss, och det där har fastnat hårt i Lillemans huvud. ?

 

På fredag fyller han två år och den här morsan hänger inte alls med i svängarna. Han är inne i en väldigt rolig & tung period nu. Han lär sig nåt nytt hela tiden och är så fin & duktig att jag ibland blir helt galen och bara vill äta upp honom, haha. ❤ Å andra sidan ska det bråkas om allt, och det är rena rama cirkusen att t.ex. åka iväg ensam med honom till butiken. Varje gång tänker jag ”aldrig mer”, men några dagar senare är vi där igen, haha!

 

argbiggor

Såhär ser vi ut största delen av dagarna just nu. Phu, det är bara en fas, det är bara en fas…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats