Sköna slöa söndag | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Sköna slöa söndag

IMG_20170806_140843_276

IMG_20170806_150339

 

Idag är sista dan av Roys semester och vi har städat huset tillsammans. Nu är han iväg på nåt eget, så jag passar på att slökolla en film på Netflix medan Wilton sover. Jag skulle även behöva sova en stund, men jag är mitt uppe i nån jobbig period då jag inte kommer till ro. Det tar ofta länge innan jag somnar om kvällarna trots att jag tar hjälp av Melatonin.

Nå, hursomhelst.. Vi ska ta hand om Roys systers hund några dagar, och han är verkligen världens snällaste, så det ska nog gå superbra. ❤ Katterna får va i Kovjoki så länge där de stortrivs. Wilton (och jag) är överlycklig över att ha en hund i huset.

 

IMG_20170806_123116_392

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats