Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Sju saker som irriterar mig

 • Då man erbjuder nån sin hjälp men inte ens får ett svar. Eller ja, överhuvudtaget då folk inte svarar, oavsett vad det gäller.
 • Då alla kör i samma spår längs vägarna. Speciellt nu då den packade snön börjar smälta så blir det djupa farliga spår längs vägarna då alla kör i samma spår. Jag kör alltid ett steg längre ut om det är möjligt.
 • Då folk parkerar på familje- eller invaparkering som inte alls hör dit. Grrr! Lathet är inget handikapp!
 • Då folk avbryter och inte låter andra prata till punkt.
 • Då folk säger ”jamen du som bara är hemma”…………
 • Då folk klagar på nåt dom inte ens gett en chans.
 • Mig själv, haha. Jag pratar för mycket, överanalyserar allt, skrattar för mycket åt mig själv, pratar för högt, äter för mycket choklad.. Det är nog helt förståeligt att jag blir osams med alla. Eh..

 

gala-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. F.P

  Vad menas med punkt 5, då folk säger ”jamen du som bara är hemma”? Alltså i vilket sammanhang och är det negativt eller positivt? Oj, har lite svårt att formulera mig märker jag ?

  1. saragunmarie

   F.P – Typ ”jamen du borde nog ha hunnit storstäda idag eftersom du bara varit hemma” eller ”du som bara är hemma på dagarna kan väl fixa det här?”. Det är ju inte precis så att jag bara sitter och rullar tummarna dagarna i ända.. ?

 2. Anonym

  Jag e nog helt sjukt bra på att avbryta,alltså nää ja måst skärp mig ?

  Jätte vacker bild på dig!!

 3. Yvonne

  Uff, jag känner mig skyldig till att inte låta andra prata till punkt, jag blir ju bara så ivrig :p

  Men det där med inva/familjeparkering får mig verkligen att se rött. Flera andra punkter på listan irriterar också. Fast inte den sista 🙂

  1. saragunmarie

   Yvonne – Jag kommer på mig själv ibland med att avbryta också om jag har nåt vääääldigt intressant att berätta, men då säger jag direkt ”oj ursäkta, fortsätt!” så att den andra får prata till punkt 😀 Vilken tur att sista punkten inte irriterar dig åtminstone 😉

 4. moamalmberg

  Gud vad vacker du är!
  Till inlägget..
  Haha ja.. Snart år det min tur att bli irriterad på några av dom sakerna ?

stats