Sista minuten till Umeå | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Sista minuten till Umeå

På tisdagskvällen bokade Wiltons famo en resa till Umeå och bjöd med mig & Wilton. På onsdag åkte vi iväg och sent igårkväll (torsdag) kom vi hem igen. Det spontana är ofta det bästa! Trots att jag drog på mig världens förkylning lagom till resan så hade vi superroligt och det var ett välbehövligt avbrott från vardagen.

Här kommer lite bilder.

IMG_20170615_164914_455

Här är hela gänget. Jag, Wilton, hans faster Linda med kusin Miliam i famnen, farbror Jacob, faster Frida, och så världens bästa famo som gjorde den här resan möjlig. ❤ 

 

wasaline,

IMG_20170614_164902_108

Båtresan blev lite långtråkig enligt småttingarna, men dom var superduktiga och inga större utbrott behövde vi tampas med. 

 

hotellfrukost,

willeåmille,

IMG_20170616_014047_484

hotellmys,

elite hotel mimer,

hotell

Vi bodde på överlägset finaste hotellet jag nånsin satt min fot i. Elite Hotel Mimer heter det och finns mitt i centrum av Umeå. Det var så smidigt eftersom bussen från färjan stannade precis utanför hotellet, och både badhuset (som vi besökte på torsdag förmiddag) och gågatan med alla butiker låg precis intill. Frukosten var himmelsk och hela hotellet (t.o.m. dom allmänna toaletterna!) var så hemtrevligt och fint. Jag var redo att flytta in permanent så fort vi kom in genom porten på onsdagkväll! 

 

umeå shopping,

umeå

wilton efter badhus

utanför hotell

shopping umeå,

På torsdan hann vi gå några timmar på stan efter att ha badat på badhuset Navet. (Jag trotsade min rädsla att visa mig på badhus i baddräkt, och nu känner jag mig redo för massa badlands-besök!) Jag köpte bara nåt smått åt Wilton, och lite svenskt godis såklart. 

 

wilton buss

Sen blev det dags att åka hemåt igen. Först med buss, sen färja, och slutligen en timme med bil. Vi var hemma runt kl. 1 natten till torsdag. 

 

Tusen tack alla inblandade för en riktigt rolig resa! ❤ Nästa gång hoppas vi att alla är friska så blir det ännu roligare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

  1. Petra

    Jag är kanske helt ute och seglar nu, men har Jacob och Frida en faster som heter Sofie som bor i södra Finland? Och en faffa som heter Ingmar? Jag har i så fall bott granne med Ingmar i många år och lekt med Sofie på somrarna i Kivilös :).

Annons
stats