Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Rabatt på Sweetlights

Nu har ni chansen att spara in hela 20% på alla Sweetlights i min webshop.

Mina favoriter är Batman, molnet och den gula månen. Nån av dom ska få komma upp vid Wiltons säng så fort jag bestämt mig för vilken det får bli. 🙂

 

sweetlights_003

Ni behöver ingen rabattkod, priserna är färdigt justerade. Rabatten gäller fram till 29.2.

Här ser ni alla Sweetlights!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gittan

  Jag läste en kommentar i en annan blogg ang forever living. Jag är också Forever Business Owner och det är det bästa jag gjort. Har också sålt Oriflame i massor med år. Man blir mörkrädd vad dåligt insatta en del är i hur det ligger till. Vilken fin blogg du har och vilken liten sötnos då. Härligt med djur också. Här skiner solen för fullt i dag.
  Ha en riktigt skön söndag. Kram.

  1. saragunmarie

   Gittan – Vad roligt, då är vi kollegor 😀 Ja, folk har verkligen åsikter om allt och tror sig veta allt fastän de inte vet ett skit. Så otroligt tråkigt eftersom det förstör så mycket för oss som brinner för det vi gör och verkligen jobbar hårt för att skapa oss ett bra liv. Okunskap, avundsjuka, bitterhet, svartsjuka, jävulskap.. Listan kan göras lång. Man önskar bara att de kunde läsa på lite innan de öppnar munnen.

   Tack snälla för dina fina ord! 🙂 Ha en riktigt skön söndag du med! Kram.

 2. Pamela

  Hej. Detta har inget med detta inlägg att göra men jag kommenterar här för att det var ditt senaste inlägg.

  Såg två bilder på Wilton då ni hade honom i bilstolen och sitta. Om ni körde bil då så vill jag bara påpeka att det är livsfarligt att ha honom fastspänt så dåligt.

  Bälten måste vara helt mot kroppen(helst inga tjocka kläder), bälten ska vara helt över axlarna och ingen snurr på bältena heller! Det ska kännas som att det nästan är för spänt och jag läste att man ska bara få två fingrar mellan bältet och kroppen.

  Bältet ska också var så nära kroppen som möjligt. Då man tar bort jackan så ser man hur löst det suttit!

  Jag började läsa mycket om detta då jag själv fick barn och insåg hur viktigt det är.

  Jag menar absolut ingen illa och hoppas du inte tar det personligt. Ville bara säga om du inte visste, för jag visste inte heller före jag fick barn.

  Läs gärna detta inlägg om detta (och ett länkat inlägg som finns i texten); http://lindablom.se/2015/october/baltet-med-och-utan-tjocka-vinterklader.html

  1. saragunmarie

   Pamela – Tack snälla för att du tog upp detta! <3 Jag har faktiskt på sistone öppnat upp jackan/halaren så att bältena sitter bättre, men dom senaste gångerna har vi slarvat, och det finns inga ursäkter för det. Man har aldrig så bråttom att man inte hinner va noggrann med säkerheten. Tack!

stats