Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Posters som lyfter hela hemmet

I samarbete med desenio.fi.

desenio kök1

 

Att jag är intresserad av inredning och tycker om att möblera om och göra förändringar i hemmet är inget nytt. Det jag tycker är allra roligast är att skapa nåt fint och personligt på väggarna. Om man ser till att fånga allas blickar upp mot väggarna så märker de knappast att golvet är lite ostädat. 😉 Tips tips. 

 

Jag har beställt hem några nya posters från Desenio som jag hängt upp på väggarna för att göra vårt hem mer hemtrevligt och roligt. Några av dom ramade jag in och några hängde jag upp precis som de är.

 

OBS! Längst ner i inlägget bjuder jag på en rabattkod!

 

desenio tv1

desenio tv4

Ovanför TVn i vardagsrummet hängde jag upp lite pepp i form av ”own it” och ”stay weird”. Elefanten kommer från Clas Ohlson. Jag är lite allergisk mot väggcitat, men Desenio har massa fina & roliga texter som jag inte sett nån annanstans.

 

desenio kök4

desenio kök5

I köket ville jag ha mer färg, så då skapade jag en tavelvägg med ”donuts”, ”sliced cactus”, ”fika” och ”green monstera”. Jag älskar färgerna i donuts-postern, och ”fika” ger en rolig touch till hela rummet tycker jag.

 

desenio vardagsrum1

desenio vardagsrum4

desenio vardagsrum5

Bakom soffan (på den fortfarande otapetserade väggen) hängde jag upp ”weird beard of the year” och ”nice butt”. Skägget har jag spanat in hur länge som helst och ”nice butt” kändes mitt i prick åt mig & min humor. Den var ett självklart val.

 

desenio udda3

Och på den stora mörkgråa väggen som finns bakom mig nu då jag sitter på datorn (mellan vardagsrum och kök) hängde jag upp den här ståtliga kreaturen. Postern heter ”highland cow”. Jag ska fylla upp väggen med fler posters inom kort, men tills vidare får denna hänga ensam.

 

Rabattkod: 

Om ni också vill handla hem nåt att pryda era väggar med så får ni 25% rabatt på alla posters (förutom kategorin ”handpicked”) då ni använder koden SARAGUNMARIE25. Rabattkoden är giltig endast fram till 22 juni (kl. 23.59), så skynda!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats