Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Personliga kläder i härliga färger & fina mönster

I samarbete med Homefun/Majahome.

DSC_8844-

 

Visste ni att ni kan gå in till Homefun och designa era egna kläder?

Jo, ni kan välja och vraka bland Majahomes fina tyger och beställa t.ex. en body, leggings eller mössa åt ditt barn. Eller varför inte en tunika åt dig själv? Sabine syr upp ditt plagg i önskad storlek och så meddelar hon dig när det är klart att hämtas.

Hur coolt som helst! Så himla roligt att denhär möjligheten finns i lilla Jakobstad dessutom.

 

Majahome är alltså märket på de plagg som designas av kunden och sys på beställning av Sabine, och detta sker inne vid Homefun på Gågatan i Jakobstad.

Majahomes tyger är till största delen ekologiska och Öko-Tex-märkta. Tygerna kommer från Paapii Design, Elvelyckan Design och Ernst Textil.

 

2

 

Jag valde leggings åt Wilton i det fina tyget från Paapii Design med svarta muddar och ett svart/vit-randigt tyg från Ernst Textil till tröjan med svarta muddar & kantband.

Kläderna är mjuka, stretchiga och sköna att leka i. Tröjan har långa muddar i ärmsluten, och samma sak vid bensluten på leggingsen. Och trots att jag beställde den storlek han normalt har så har jag kunnat vika upp både ärmar & benslut ordentligt, så han kan ha båda plaggen ett bra tag än.

 

4

 

Spana in Majahomes webshop (www.majahome.fi), som uppdateras flitigt med fler plagg just nu, för att se färdigsydda plagg. Om ni vill designa nåt eget så kan ni antingen gå in till butiken eller så kan ni kontakta Sabine på Facebook (länk). Personligen så föredrar jag att gå in till butiken så att jag får känna på tygerna och se dom live, men för er som bor längre bort så är ju webshopen guld.

Kolla även in deras Instagram-konton: @homefun_majahome och @majahome_tyger.

 

DSC_8869-

Fotograf: Linda Sjölund

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catharina

    Häftigt att man kan designa unika kläder åt sina barn i Jakobstad! Vad kostade Wiltons tröja och leggings? Så söt och cool Wilton är ?

    1. saragunmarie

      Catharina – ja verkligen! ? Om jag inte minns helt fel så kostade leggingsen runt 18€ och tröjan runt 24€. ? Tack! ❤

stats