På tisdag opereras jag | Saragunmarie - Mammaliv & psykisk ohälsa.

Saragunmarie – Mammaliv & psykisk ohälsa.

Annons

På tisdag opereras jag

 

Dethär är nåt jag verkligen inte skulle vilja göra men jag kommer förhoppningsvis va väldigt lättad efteråt. Jag ska nämligen operera bort en tandrot som lämnade kvar efter att jag drog ut en tand för drygt en månad sen. Jag avskyr verkligen att gå till tandläkaren, men nu ska jag passa på att boka in en tid för lagning av några hål som jag har också. Jag drar alltid ut på det tills jag får tandvärk och måste gå akut, men nu ska jag boka in det då jag ändå är på plats så att jag får det överstökat.

 

För övrigt så har jag mått mycket mycket bättre psykiskt idag. Det var så fruktansvärt skön känsla att vakna i morse och känna mig lugn i hela kroppen. Allt kommer att ordna sig. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats