Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Nytt åt morsan

Det har ju blivit en hel del shopping åt Wilton på sistone. Det känns som att han behöver massa nytt varje vecka eftersom han växer så fort (tänk, han använder strl 92 på vissa plagg redan!!), men nu var det dags för nåt nytt åt mig själv också.

 

dresses,

 

På lördag är vi bjudna på två förlovningskalas (kan dock hända att vi bara hinner gå på den ena), så jag var i behov av lite uppdatering i klänningsgarderoben. Dom här fina hittade jag på h&m’s rea, så dom kostade inte mycket alls, men jag stormgillar dom båda!

Jag har också tagit det stora steget att våga gå barbent på stan istället för att svettas i strumpbyxor, och då är det ju mycket roligare att använda klänning också.

Så nu är jag redo för förlovningskalas!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. en fundersam mamma

  En fråga! Hur kan din kille ha stl 92 på kläderna och han är under 1/2 året? Min 1 åring har just börjat använda stl 86! 92 :ans storlek är typ passande storlek för typ 1 1/2- 2 åringar och uppåt!

  1. saragunmarie

   En fundersam mamma – Alla barn är olika, och Wilton är stor för sin ålder. Det finns ettåringar som har strl 62, och så finns det de som har strl 62 då de föds. Han har mestadels strl 80 på kläderna nu, men 92 fungerar också på vissa plagg. 🙂

 2. Sandra

  Vilken fin klänning! Jag håller på o säljer bort mina gamla kläder som jag inte går i längre, men hittar inget nytt att ersätta dem med… Äh!

stats