Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Nu ska drogen bort!

 

Jag har äntligen bestämt mig – nu ska denhär lömska, äckliga, underbara drogen bort! Det är alltså sockret jag pratar om. Jag har varit fast i sockerträsket sen jag började högstadiet och plötsligt hade i princip fri tillgång till kiosker & butiker. Det är alltså många år som tankarna har kretsat kring socker.

 

Idag är första dagen på utrensningsprogrammet C9. Jag har tagit hjälp av det ett antal gånger tidigare och då lyckats bryta mina ovanor och bli av med sötsuget. Dock har jag ganska fort fallit tillbaka eftersom motivationen till att fortsätta har saknats. Denhär gången kommer jag gå rakt över till LCHF då programmet är slut för att fortsätta hålla bort sockret.

 

Jag har aldrig varit såhär motiverad men jag vet att det kommer att bli skitsvårt. Önska mig lycka till! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mima

    Heja! Jag började LCNF (N står för Normal) för över 2 år sen. Har tyvärr lite fallit tillbaka till sötsuget nu sen jag började ha nattskift. (sjukt dumt och onödigt) och jag skulle vilja gå till strikt LCHF för att bli av med sockret en gång för alla. Hejar på dig i alla fall! Kansle vi kan ha stöd av varandra i form av pepp?

stats