Min tredje morsdag | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Min tredje morsdag

Igår fick jag fira min tredje morsdag, och dagen började på bästa vis med två pojkar som smög upp och fixade frukost åt mig på sängen. ❤ Jag fick världens finaste teckning och en bukett röda rosor. I fredags fick jag dessutom pengar av Roy med ordern att åka till Lindex och köpa nåt fint åt mig själv. Så jag provade typ halva butiken och kom till slut hem med en superfin jeansjacka med broderier på ryggen.

 

morsdag1 2017

 

Innan Roy for iväg till jobbet igår så hade han handlat hem en stor laxfilé som var bara att slänga in i ugnen, så det underlättade ju massor för mig. Dagen fortsatte bra då jag & Wilton sov hela 3 timmar på eftermiddan, och sen tog vi en promenad runt halva Sandsund och lekte ute på gården tills klockan blev 21. Då hade vi varit ute i 3 timmar!

 

morsdag2 2017

 

Min tredje morsdag blev alltså så bra den bara kunde bli och jag är så tacksam över att jag fick bli lite extra ompysslad. Och mest av allt är jag tacksam över att få va mamma åt just Wilton. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats