Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

L i l l a j u l

Det var en glad kille som hämtade ett paket från terrassen i lördags som tomten hade lämnat åt honom. Lite besviken blev han dock över innehållet, för han hade nog velat hitta en ”brum brum” däri, men sådär blir det då det är morsan som dealar med tomten. ? ”Självklart ska ungen ha en gyllene enhörning.” Och ja, dessutom är huset fullt med traktorer, bilar och hjullastare, så nåt annat att variera lekarna med kunde behövas, tänkte jag.

lillajul,

 

Efter paketöppning och en ordentlig dagsvila för oss allihopa så for vi iväg till stan och åt godaste hamburgarna på Friends&Burgers. Sen fortsatte vi till Wiltons famo & faffa där vi bakade pepparkakor och klädde lillajulgranen. ?

lillajul2-

 

Helgen fortsatte med julgröt hos Wiltons mommo & moffa på söndag. Även dit hade tomten hittat, så en gul Cat-dumper (en ”brum brum” alltså) fick han där. Kusin Nicoline hade även med sig en påse med godsaker åt Wilton som tomten hade lämnat på deras trappa. Vår kille har tydligen varit väldigt snäll i år. ☺

lillajul Wilton Nicoline,

Wilton med sin kusin Nicoline. Dom har äntligen blivit så pass ”jämngamla” att dom kan leka tillsammans.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  Hihi, här har vi också en brum-brumfantast här hemma, som kommenterar bilar som kommer och far, bilar på bilder i tidningar och böcker osv. Och det är brum-brum som kommer då hon hör att pappas bil kommer in på gården när han kommer hem från jobbet. ?
  Varifrån kommer den fina stjärnan på väggen och Wiltons gulliga fåtölj? Tror att det är någon här som också skulle vilja ha en alldeles egen fåtölj! ?

  1. saragunmarie

   Milla – Haha, jaa, det är bara ”brum brum” som gäller hos oss just nu 😉

   Stjärnan köpte jag riktigt nyligen från Minimani. Fåtöljen är från jollyroom.fi, och du hittar den om du söker på ”Alice & Fox nojatuoli”. Nu såg jag att just den här modellen är slutsåld, men om du söker på bara ”nojatuoli” så hittar du massa fina. 🙂

stats