Kom inte och säg att jag inte är kristen! | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Kom inte och säg att jag inte är kristen!

kkk

Den här kommentaren fick jag på mitt senaste inlägg om spökerierna:

“Jo jag är kristen och tror på spöken eller andar säger jag. Det står även om det i bibeln att det finns både onda och goda andar men att man inte ska öppna sig eller försöka kontskta dem. Sen är det också ett faktum att i det hus som välsignas och där man har en levande tro på Jesus så finns inga andar, för de flyr hans namn. Så tror jag 😊” 

Först reflekterade jag inte så mycket över kommentaren, men då jag läst genom den några gånger så blev jag arg. “Sen är det också ett faktum att i det hus som välsignas och där man har en levande tro på Jesus så finns inga andar, för de flyr hans namn. Så tror jag.

Först är det ett faktum och sen tror du att det är så. Näe hördu – kom inte och påstå om att jag inte är tillräckligt kristen! Jag kan garantera dig att jag ber till Gud oftare än dig! Dock måste du ju ha i åtanke då du hänvisar till Bibeln att den inte är skriven av Gud. Så det är ju inte rakt av Guds ord.

Ett kort och rakt svar blev det, jag orkar inte gräva nå djupare i det här med Gud & andar just nu. Fråga om ni undrar nåt, och försök inte “sätta mig på plats”. Jag vet nog själv var jag står! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Förlåt om du tog det så, Menade det inte alls spydigt eller på något sätt trycka ner dig. Tänkte nog inte tillriktigt när jag skrev kommentaren å nu när jag läser den så ser jag att det blev lite klumpigt..ursäkta! Ska tänka mig mer för nästa gång jag kommenterar!

 2. F.P

  Det var ett rakt och ärligt svar du gav 🙂 och jo, jag håller nog med om att skribenten inte tänkt efter riktigt där.. En annan sak jag tänkte påpeka som inte har något med detta inlägg att göra, är det att jag såg att du hade kommenterat på Carolas blogg nånting om att hon ska ta reda på någons IP-adress.. Ville bara påminna om att man ska inte lita blint på IP-adresser eftersom man enkelt kan stjäla andras.. Jag har själv för en bra tid sen blivit beskylld för att ha skrivit en elak kommentar åt någon, och jag har aldrig blivit lika sårad som då. Vet andra som har råkat ut för samma sak.. Det finns nämligen alltför många datanördar ute i världen som enkelt får tillgång till andras IP-adresser och hackar in sig i andras datorer.. Jag slutar aldrig förvånas över att många är så ovetande om att det faktiskt går såpass enkelt (förutsatt att man kan sin sak).. Man ska ALLTID fråga om personen är skyldig INNAN man spyr galla över honom/henne. ..Annat är de ju ifall du vet med säkerhet vem som bråkar, men lita ALDRIG enbart på en IP-adress. Jag säger detta för att jag inte vill att någon annan ska råka ut för något onödigt beskyllande. Vet hur sårande det är.. Tänker på det ännu idag! (herregud va löjlig jag låter, haha) nå, fastän jag sa att jag inte har skrivit något sånt, så fick jag bara mera skit över mig 🙁 ..(jag menar, jag har nog ändå såpass bra liv så jag har ingen orsak att trycka ner någon) Nå jag ska börja avrunda här nu innan du får kramp i ögonen 😉 måste dock inflika att jag inte menar något illa med denna kommentar, vill bara säga att i dagens läge är allt möjligt. 😉

 3. Milla

  Håller med om att det var en konstig och tvetydig kommentar. Man ska nog inte vara så snabb att döma folk och tro sig veta vad och hur de är på det sättet. Alla får ju nog tycka vad de vill men man kan tänka på vad man säger och skriver så man inte sårar eller förolämpar någon.

 4. Bambi

  Hmm… det där var ju en rätt så tvetydig kommentar kan tyckas. Håller helt med dig i ditt svar på den. Man får ju självklart tycka vad man vill – men sättet som hen skrev på var lite klumpigt.

  Ska läsa inläggena om spökerierna vidare nu 😛 Blev nyfiken.

Annons
stats