Jag ska utredas för ADHD | Saragunmarie - Mammaliv & psykisk ohälsa.

Saragunmarie – Mammaliv & psykisk ohälsa.

Annons

Jag ska utredas för ADHD

 

Det har alltid funnits i tankarna, men jag har aldrig riktigt trott det fullt ut ändå – att jag skulle ha ADHD. Men efter att flera insatta personer sagt att jag visar tydliga tecken på det så sattes en process igång för att göra en utredning.

 

Personer med ADHD är ofta hyperaktiva men trötta (check på den) och man kan få en medicin som gör att man blir lugnare & piggare. Då jag fick höra om medicinen så kändes det som att en helt ny värld öppnades för mig. Det skulle va så skönt med en diagnos så att jag skulle få den hjälp jag behöver.

 

Har jag nån läsare med ADHD? Har ni fått bra hjälp? ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Jag väntar också på att utredas för ADHD. Men jag har aldrig ens misstänkt något sådant förrän för ett år sedan när allt bara föll på plats 🙂 Det blev så mycket tydligare när jag fick barn och vartefter de har växt upp har alla drag kommit fram så mycket tydligare.

    1. -

      Tycker också det kommer fram tydligt i din blogg när du skriver om ditt mående. Nu kanske du kan få hjälp med rastlösheten och tröttheten!

Annons
stats