Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag rakade av mig håret

skallemama

 

Det här är nåt jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag trodde att jag skulle va typ världens fulaste utan hår eftersom jag har så rund ansiktsform, men jag trivs faktiskt riktigt bra! Det är SKÖNT att va utan hår, haha. Ett problem mindre liksom.

Jag har dock, som ni ser, en peruk som jag drar på mig då jag lämnar huset, och den ska jag skriva ett skilt inlägg om så småningom.

 

PS. Wilton hade världens roligaste reaktion då jag rakade av mig håret. Han fick va med och satt och såg med stora ögon då hårtussarna ramlade ner i handfatet. Då jag var klar så skrattade han och sa ”mamma” med en finurlig ton och drog med handen över mitt huvud. Älskade barn! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats