Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Jag avbokar min bröstoperation

 

Pga stora ändringar i vår livssituation så behövs pengarna till annat och jag hamnar att avboka min operation som jag har väntat på i 16 år. Den skulle äntligen bli av i slutet av sommaren, men jag måste tyvärr prioritera bort den nu. Kanske blir den av i framtiden, eller så kanske den inte blir det. Time will tell.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. saragunmarie

   Lilla patetiska människa som inte har en aning om nåt överhuvudtaget men som älskar att va stor i käften bakom skärmen och gömma sig bakom andras namn ?? Det är ANDRA gången vi flyttar ifrån varann under 13 år tillsammans. Hur ser det ut för dig på den fronten?

 1. L.S

  ”Alla storlekar är vackra” skulle ju inte vara en trovärdig slogan för din del, om du skulle göra det…. Klokt beslut! Du duger som du är. ❤

  1. saragunmarie

   Jo, det handlar inte om det, men jag förstår vad du menar. Jag står för att man får göra vad man vill med sin kropp så länge man gör det för sin egen skull. Och att man ska sträva efter att acceptera sin kropp oavsett storlek – oavsett om man har fixat till nåt eller inte.

 2. Niinis

  Du behöver absolut inte göra en bröstop!! Av erfarenhet kan jag säga att den gör ingen skillnad i varken självförtroende eller mående. Endast en ytlig, onödig grej som kommer med en massa eventuella risker och komplikationer. Inte värt det. Du är så fin som du e ❤️

stats