Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Inte en dag utan min gulddryck!

av

Jag har tidigare berättat om vad Aloe Veran gjort för mig, men det tåls att sägas igen.

Efter kejsarsnittet var min mage kraftigt i obalans. Jag hade svåra magkramper, som läkarna först trodde var eftervärkar, men som senare visade sig va en obalans i mage & tarm. Faktum är att jag nästan hela livet haft problem med magen, men efter kejsarsnittet blev det hemskt. Magkramperna var så starka att jag tvingades sätta mig ner eller ta tag i nåt för att inte ramla då de bröt ut. Det var en psykisk pina att gå ensam till butiken eftersom jag visste att kramperna kunde bryta ut när som helst, helt utan förvarning.

I augusti blev jag fristående återförsäljare för Forever Living, och i samma veva började jag dricka Aloe Vera. Det var det bästa valet jag kunde ha gjort för min kropp. En vecka efter att jag börjat dricka Aloe Vera var magkramperna borta! Nu har magen varit i bra balans ända sen dess, och jag vill aldrig va utan min gulddryck längre.

70% av alla vuxna lider av magproblem, så jag vill att fler ska upptäcka vad Aloe Veran kan göra för er hälsa. Jag vill därför ge er allihopa ett erbjudande som gäller t.o.m. 26 november. Gå in via länken nedan för att läsa mer.

 

Gå in här

IMG_1220 (2)-

Dom här produkterna använder jag dagligen. Aloe Veran för att hålla magen i balans, Arctic Sea (Omega3) som är bra för synen och dessutom bidrar till normal hjärt- och hjärnfunktion, och Forever Therm som ger mig energi. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. c

  Så för att istället hoppa på Jeppe när han säger att den är söt kan du meddela att du inte alls tycker den är söt utan för dig är den besk. Som sagt kan du inte bara utgå ifrån dig själv för högst troligen uppfattar andra inte saker som du så du kan aldrig säga att så här är det punkt slut. Säg bara att du är av en annan åsikt så verkar du inte som en arogant försäljare som vet bäst och trycker ner sådana som kritiserar det du gör/säljer. Det verkar oproffsigt om något.

 2. c

  Om han säger att den är söt så är det ju hans uppfattning? Man behöver ju inte sätta ur ” enligt mig” efter allt man tycker som är helt en egens uppfattning. Och jag tolkade de som att du skrek ut, kanske du inte gjorde enligt dig men så uppfattade jag det, och för mig är det också oproffsigt. Så tänk på att folk kanske inte uppfattar saker som du tycker är självklara. Speciellt när du säljer dig själv och produkter.

 3. c

  Tycker det är konstigt av dig att med utropstecken skrika ut att aloe veran är besk när jeppe säger att den är söt för honom. Det är ju helt individuellt vilka smaker man anser den har. Jeppe äter antagligen inte mycket sött så för honom är den söt, medan du har varit van med söt mat. Däremot skulle jag vilja veta varför den andra ingidiensen är sorbitol, varför ha med det i något som ska vara en hälsoprodukt? Vet du vilka proportioner den är i gelen? Den får ju gelen att smaka sött och är ganska onödig enligt mig i en aloe vera fel, eftersom den enbart tillför sötma och förtjockar.

  1. saragunmarie

   C – Nej, han påstod att den smakar sött, inte bara för honom. Och jag har inte skrikit nåt, det skulle ju va väldigt oproffsigt 🙂

  1. saragunmarie

   Jappe – Tråkigt att höra att du inte fått hjälp mot din atopiska hud. Jag har nämligen flera bekanta som fått stor hjälp mot sin atopiska hud då de behandlat inifrån med Aloe Veran.

 4. Jappe

  Alltså inte ’sötsöt’ som socker .. Men nog är den söt nog! Ren aloevera smakar beskt och äkligt! Tro inte att jag inte läst på …

  1. saragunmarie

   Jappe – Forevers naturella Aloe Vera-gel är absolut besk! Dom andra smakerna är fruktigare & sötare, men det är ju för att dom är smaksatta. Drick den ett par månader och se vad den kan göra för din hälsa 🙂

 5. Jappe

  Vad jag förstått innehåller aloevera drycken citronsyra som framställs av svartmögel ! Hälsosam?! Njäe .. Har du själv smakat ren aloe vera nångång?! Den smakar absolut inte som den du har i flaskan ! Den i flaskan smakar sött . Den ’riktiga’ aloe veran smakar verkligen inte gott! Just some words…

  1. saragunmarie

   Jappe – Om du påstår att Forevers Aloe Vera smakar sött så har du garanterat inte smakat den! Och du – ta reda på fakta innan du kommer och påstår nåt mer.

 6. HS

  Det låter nog som hjärntvätt och fuffens i mina öron… Hur kan man bli ”rik” (ifall det är det vikigt) på att sälja hälsoprodukter? Det måste ju vara otroligt mycket ”luft” i priserna och man måste sälja produkter för tusentals euro för att komma upp till nån rimlig månadslön….

  1. saragunmarie

   HS – Som jag skrivit tidigare så får jag lönen direkt från Forever. Jag får betalt bl.a. som tack för att jag rekryterar nya försäljare. Ju hårdare man jobbar, desto mer betalt får man.

 7. Lisa

  Vad exakt gör du på dagarna när du jobbar med Forever? 🙂 Jag har sett så många t.ex. instagramkonton som jobbar med det och de lägger alltid upp en massa inspirationsbilder och pratar om ekonomisk frihet, men vad går ditt arbete ut på? Det går väl inte bara ut på försäljning?

  1. saragunmarie

   Lisa – Jag jobbar dels med försäljning, men den viktigaste biten i mitt arbete är att hjälpa folk att må bättre. Jag hjälper också andra att jobba sig upp mot en bra inkomst, samtidigt som jag tar mig själv mot ett friare liv. Jag har verkligen världens bästa jobb! Mejla mig på [email protected] om du är intresserad av att jobba med mig, så berättar jag mer i detalj vad mitt jobb går ut på. 🙂

stats