Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Idag, på Internationella Kvinnodagen, vill jag…

DSC_8250-

Fotograf: Linda Sjölund

 

Idag vill jag inte ha varken grattisar eller blommor. Istället vill jag höra att jag gör ett bra jobb med att uppfostra vår son och att jag är stark & modig som står upp mot orättvisa. Bekräftelse på att jag gör rätt, trots att jag vet det själv. Och så påminner jag mig själv lite extra om att jag är grym.

 

Jag vill ge en stor dos pepp åt alla mina systrar, kvinnliga vänner & bekanta – och såklart alla ni tjejer & kvinnor som läser detta. Böj er aldrig för männen och patriarkatet, vet dina rättigheter och stå alltid upp för dig själv och dina medsystrar.

 

Bildkälla 1 | Bildkälla 2 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats