Helgarbete | Saragunmarie - Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Saragunmarie – Mamma & matte. Kreativ & spontan. Överlevare & kämpe.

Annons

Helgarbete

IMG_20170601_164315_632

 

I helgen jobbar Roy extra, så jag & denhär tuffingen på bilden får klänga på varann lite extra intensivt. 😉 Imorgon efter jobbet lovade dock Roy att han ska bjuda ut mig på middag, så det ser jag framemot! Vi behöver verkligen få lite tumis-tid nu.

Alla dessa extra jobbtimmar känns lite väl övermäktigt ibland, men det kommer att löna sig sen då han får semester. Vi har nämligen planer på att åka iväg nånstans då så att vi alla tre får lite miljöombyte, och då behövs domdär extra slantarna!

Förra sommarn hade vi också planer på en semesterresa, men då köpte vi istället radhuslägenheten, så då prioriterades resan bort.

Har ni tips på vart man kan åka med en tvååring? Mumindalen är ett alternativ, men ge gärna andra tips!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
saragunmarie

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malena

    Vi var till Tallinn med vår två åring en gång, det var en bra resa. Tog tåget ner till H.fors och sedan färjan över. Bodde på ett Tallinks spa hotell med pool. Tallink zoo har väldigt mycket djur och är intressant, då var det rätt slitet men är under uppbyggnad. Kanske det är fixat nu. Finns även stora lekparker i Tallinn samt mycket annat även för barn 😊

  2. Petra

    Ähtäri djurpark är trevlig. Där får man gå omkring så länge man vill i egen takt. Man kan ha med matsäck, eller köpa nåt i kafeterian. Finns även grillplats där man kan grilla korv om man vill :). Om man orkar köra lite längre bort finns ju Ranua djurpark i norr. Och Kälviä i närregionen :).

Annons
stats