Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Hänt sen sist

Oj oj oj, det har hänt en hel del under de här två veckorna sen jag bloggade sist. Jag räknar upp några av de mest anmärkningsvärda grejerna såhär kort & gott.

 

Jag har blivit moster. 
Den 17 december kom hon, världens finaste Nicoline. Vi skulle åka iväg och hälsa på dan före julafton, men vi hamnade att avboka eftersom jag plöstligt blev så himla förkyld. Jag är fortfarande krasslig, men håll tummarna för att jag snart är helt frisk så att vi törs hälsa på!

Wilton har börjat krypa. 
Han stod länge och gungade fram och tillbaka på alla fyra, men så en dag fattade han plötsligt hur han skulle göra, och så började han ta sig framåt. Duktiga lilla bebbo!

..och dra sig upp och stå. 
Ja, nu börjar det bli farligt hemma hos oss. Han tar tag i princip vad som helst och drar sig upp med all kraft. Ofta dimper han ner tillbaks på rumpan, men ibland tar han sig upp och står kvar länge. (Han har nog stått med stöd ganska länge redan, men inte dragit sig upp själv). Det har blivit några fall, men han är verkligen inte känslig. Jag är så stolt och rädd på samma gång. Jag är livrädd att han ska dra nån möbel över sig eller falla med huvudet på nåt bordshörn eller nåt annat vasst.

Jag har blivit Supervisor.
Jag har jobbat hårt och lyckats klättra i position hos Forever och blivit Supervisor. Ett steg närmare mitt stora mål att bli Manager. Nu siktar jag på Assistant Manager i januari och så ska jag verkligen försöka bli Manager i februari. Hard work pays off! Snart har jag en riktigt bra inkomst samtidigt som jag kan va hemma med Wilton.

Wilton har firat sin första jul. 
Tänk, nu har han upplevt sin allra första jul. Han fick massa nya leksaker av tomten, så nu behöver vi inte köpa nåt nytt på ett bra tag.

Wiltons första jul

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats