Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Inte så mysigt

IMG_1188 (2),

IMG_1207 (2),

 

Hemma hos oss är det inte alltid sådär supertrevligt & mysigt som det ser ut på dom här bilderna. Wilton har varit extremt gnällig den senaste veckan, vilket gör den här morsan rätt gnällig i slutändan också. Det lär va en utvecklingsfas enligt läkarn, så det är väl bara att vänta på att det vänder. Dessutom sover han dåligt om nätterna och ofta vägrar han att sova om dagarna också, men jag försöker intala mig själv att det snart blir bättre.

Dessutom har han blivit rejält krasslig, och han vill helst klänga på mig hela tiden. Det är ju dock supermysigt att han helst somnar i min famn nu eftersom han vägrat sova i famnen de senaste månaderna, MEN det blir fort tungt då jag knappt kan gå på toa eller äta frukost utan att han skriker halsen av sig.

Jag går verkligen på sparlåga just nu och tvingas prioritera bort sånt som inte är livsviktigt. Tack och lov för mina Therm-tabletter som håller mig på benen.

Den här veckan är dessutom rätt fullspäckad. Jag måste skriva upp ett tydligt schema åt mig så att jag inte glömmer bort nåt mitt i det här kaoset. Vilken tur att det är mest roliga grejer jag fyller mina dagar med. 🙂

 

IMG_1121 (2),

IMG_1203 (2),

Obs! Jag är evigt tacksam över att vi har ett friskt barn. En bekant fick nyss reda på att deras son har leukemi, och jag började storgråta då jag hörde det. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag skulle få reda på att Wilton bar på en sån hemsk sjukdom. Så självklart står jag tusen gånger hellre ut med skrik & gnäll största delen av dagarna än att få ett sånt hemskt besked. Be för lille V och hans föräldrar att han blir frisk från cancern! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Barn är vanedjur och tycker om bekanta rutiner. Jag, som själv har två småttingar, vill tipsa om att börja göra dagsschemat bekant för honom, t.ex. att du lägger honom att vila samma tider varje dag (tidig förmiddag och tidig eftermiddag t.ex). Det låter lite som om han är övertrött? Det är en positiv spiral för barn med sömnen, sover de bra på dagen sover de bra på natten och vice versa. Till en början tar det säkert länge för honom att somna men redan efter någon dag vänjer han sig och vet vad som gäller när du börjar förbereda för vilan (t.ex. tar fram overallen om han brukar sova i vagnen). Lycka till, det blir nog bättre men är tungt när man är i det värsta!

  2. Sonja

    Har du tänkt på att det kan påverka wilton rätt mycket t.ex. Sömnen om du har en massa jobb och andra aktiviteter dagarna i ända fastän han inte visar det just då på momangen? 🙂

  3. Elin

    Åh, hemska saker 🙁 nog ere jobbigt me gnälliga kids, å he får man såklart tyck, men jisses va man ska va tacksam så läng dom får va frisk! Hoppas lillpojken blir bra <3

stats