Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Fyra dagar sockerfri

 

Nu har jag snart avklarat fjärde dan med C9 och fjärde dan som sockerfri, och det har gått långt över förväntan! Jag trodde nog att jag vid dethär laget skulle ha börjat klättra på väggarna av sockerabstinens, men det har faktiskt gått riktigt bra. C9 lindrar ju sötsuget avsevärt, och det har bara varit vissa kvällar som det varit jobbigt.

 

Jag har utsatts för många frestelser, men lyckats stå emot. Jag är så stolt, det är verkligen en enorm förändring för mig. Idag köpte jag t.o.m. choklad åt Roy utan att ta en enda bit själv. Jag klappar mig själv på axeln!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats