Saragunmarie – Singelmorsa med Adhd.

Fransförlängning, babyshower & bloggala

På lördag åkte jag iväg rätt tidigt till Jakobstad för en fransförlängning hos Dorotea’s Beauty. Jag kände att jag ville unna mig nåt speciellt för en gångs skull. Jag fick ligga och slappna av i nästan två timmar, och jag höll på somna flera gånger. Amanda var verkligen superduktig & trevlig. Då vi var klara så hann jag bara snabbt konstatera att jag var supernöjd, och så fick jag åka raka vägen till Nykarleby där vi skulle överraska lillasyster Anna med en babyshower. Det blev superlyckat, och hon var såå värd att bli firad! Hon kan föda i princip när som helst nu, och hon blev klar med sina socionom-studier för bara några dagar sen. Superwoman! 

 

Jag var tvungen att lämna babyshowern före alla andra för att slippa stressa då jag skulle göra mig klar inför Galan. Jag gjorde mig ändå klar rekordsnabbt och åkte iväg mot Vasa i ruskvädret. Väl framme plockade jag upp Linda, och så anlände vi till Galan tillsammans. Mer om Galan kan ni läsa på Lindas blogg. Hon har också tagit många fina bilder, och eftersom jag själv knappt hann fota nåt så har jag lånat ett par bilder av henne.

 

c_56520e62ddf2b3757337fed8

I Stadshusets festsal hängde de finaste kristallkronorna. 

 

GALA'

Såhär såg vi ut, jag & Linda. Jag valde att gå emot strömmen och bära byxdress. (Bilden på kristallkronan och bilden på mig till vänster är fotade av Linda. Den högra bilden är fotad av Jennifer.) 

 

Utan att ha skrivit desto mer om Galan så vill jag slänga iväg ett STORT TACK till Maria & Ida-Marie för det enorma jobb ni lagt ner för att få allt att fungera. Superbra jobbat!

 


 

På Instagram hittar ni mer bilder. Där hittar ni mig under namnet saragunmarie. Hashtagen #galan2015 har också använts flitigt av folk, så gå in och kolla där också om ni vill se fler fina gala-bilder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. saragunmarie

      Erica – Vad synd att du har så dåligt självförtroende att du måste kritisera andra sådär. Vilken tur att jag är så pass säker på mig själv att jag för det första vågade klä mig i nåt annorlunda, och för det andra kände mig snygg i den. 🙂 PS. Meddela mig gärna var du sett nån tant i en tight byxdress. Det vill jag väldigt gärna se 🙂 Puss!

    1. saragunmarie

      Malin – Taaack 😀 Sverige-resan blir inte av av olika anledningar 🙁 Jag hade bokat biljett och allt men.. Det skulle ha varit 4-6.12.

stats